تاریخ : پنجشنبه 24 دي 1394     |     کد : 39

موارد جدید در انتخاب واحد

.

قابل توجه دانشجویان مکانیک : درس انتقال 2 یا کد 075501 ارایه شد. یک گروه جدید برای آز مقاومت مصالح با کد 071316 گروه 6 ایجاد شد درس ترمودینامیک 1 با کد 071307 گروه 1 ایجاد شد . پیشنهاد می شود برای رسیدن به ظرفیت درس ترمودینامیک 1 دانشجویان شیمی را هم با خبر کنید .

دانشجویان مکانیک توجه داشته باشند درس برنامه نویسی کامپیوتر را فقط می توانید  با کد 071204  بردارید. گروه دوم این کد ظرفیت خالی دارد.

قابل توجه دانشجویان مکانیک : به ظرفیت درس تبرید و سرد خانه 5 نفر اضافی شد.

قابل توجه دانشجویان رشته مواد: با صحبت هایی که با سرکار خانم دکتر خلیلی انجام شد ، مقرر شد فیزیک1 همنیاز فیزیک 2 و ایستایی باشد. در نتیجه دانشجویانی که در درس فیزیک 1 نتوانند نمره قبولی را اخذ نمایند می توانند ترم بعد فیزیک 1 را بردارند و فیزیک 2 ، آز فیزیک 2 و ایستایی خود را هم حفظ نمایند. اما در مورد ریاضی 1 پیشنیاز بودنش به قوت خود باقی است و دانشجویانی که نمره قبولی را در ریاضی 1 نیاوردند باید ترم بعد ریاضی 1 را بردارند و ترجیحا ترم تابستان ریاضی 2 را بردارند.

قابل توجه دانشجویان مکانیک : در صورتی که در درس ریاضی 1 نمره قبولی اخذ نشود نمی توانید درس های ریاضی 2 و معادلات را بردارید. برای دانشجویان عزیزی که در درس ریاضی 1  نمره قبولی نگرفته اند پیشنهاداکید می شود که ریاضی 1 را ترم بعد و ریاضی 2 و معادلات را ترم تابستان بردارند. دروس ریاضیات برای دانشجویان مکانیک از اهمیت بسیار زیاد بر خوردار است.

قابل توجه دانشجویان مواد که در درس ریاضی یک افتادن . پیشنهاد می شود این درس را با کد 081201 بردارید یا اینکه برای تابستان نگه دارید.

دانشجویانی که در درس فیزیک 1 نمره قبولی را اخذ نکردند ترم بعد این درس با کد 031206 گروه 1 ارایه شده است.

قابل توجه کلیه دانشجویان مواد و مکانیک : بعد از نهایی شدن نمرات ترم جاری تان ، انتخاب واحد نهایی خود را با رعایت قوانین انجام دهید و  انتخاب واحد خود را به استاد راهنمای ورودی خود نشان دهید تا ایشان تایید کنند. تر جیحا قبل از اتمام فرصت انتخاب واحد (5بهمن) این کار را انجام دهید . البته اگر از انتخاب واحد خودتان اطمینان داشته باشید نیازی نیست که انتخاب واحد خود را به استاد راهنمای خود نشان دهید. فقط توجه داشته باشید که اساتید راهنما بعد از اتمام حذف و اضافی به صورت اینترنتی انتخاب واحد های شما را کنترل خواهند کرد و در صورت عدم رعایت قوانین برخی از دروسی را که اخذ کرده اید حذف خواهند کرد و امکان اضافی شدن درس دیگری به جای درسهای اخذ شده وجود نخواهد داشت. استاد راهنمای ورودی های 91 تا 94 مکانیک به ترتیب دکتر عبازاده، مهندس کریم داداشی، مهندس دباغ، دکتر فرهنگ مهر و استاد رهنمای ورودی های 92 و 93 مواد دکتر خلیلی و ورودی 94 دکتر ادیبی می باشد.

نوشته شده در   پنجشنبه 24 دي 1394  ساعت  15:27   توسط   مدير سايت گروه مکانیک
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط