تاریخ : سه شنبه 15 دي 1394     |     کد : 38

صورت جلسه های 4 ماه اخیر مکانیک

.

1.      مقرر شد نمره پایان نامه ها در رشته مهندسی مکانیک از 1 اسفند سال جاری در صورت عدم دفاع در حضور ممتحن از 18 محاسبه شود. تعیین ممتحن با رای اکثریت اعضای گروه خواهد بود مگر در شرایط اضطراری که توسط مدیر گروه تعیین خواهد شد.

2.      مقرر شد دانشجویان در نگارش پایان نامه فرمت استاندارد را رعایت کنند و یک نسخه از فایل نهایی پایان نامه ترجیحا به صورت صحافی شده به مدیر گروه تحویل شود تا در کتابخانه دانشگاه نگهداری شود

3.      اساتید راهنمای ورودی های مختلف مکانیک و مواد به شرح زیر باز تعریف شد.

ورودی 91 مکانیک

دکتر عبازاده

ورودی 94 مواد

دکتر ادیبی

ورودی 92 مکانیک

مهندس کریم داداشی

ورودی 93 مواد

دکتر خلیلی

ورودی 93 مکانیک

مهندس دباغ

ورودی 92 مواد

دکتر خلیلی

ورودی 94 مکانیک

دکتر فرهنگ مهر

مقرر شد دانشجویان بعد از انتخاب واحد دروس اخذ شده خود را به رویت استاد راهنمای مربوط، برسانند و سپس در حذف و اضافی موارد خواسته شده توسط استاد راهنما را مد نظر قرار دهند. اساتید راهنما بعد از انتخاب واحد و حذف و اضافی به صورت اینترنتی دروس اخذ شده دانشجویان را بررسی می‏کنند و بعد از حذف دروس مشکل دار، بقیه درس ها را تایید خواهند کرد.

4.      ظرفیت پروژه برای ورودی 92 برای هر یک از اساتید گروه 7 نفر تعیین شد.

5.      مقرر شد برای تعیین اعضای تیم المپیاد علمی رشته مکانیک در تاریخ 2 اسفند ماه آزمون برگزار شود. تمامی دانشجویان سال چهارم و 15 نفر اول دانشجویان سال سوم حق شرکت در این آزمون را خواهند داشت. 5 نفر اول آزمون عضو تیم المپیاد خواهند بود.

6.       دانشجویان رشته مکانیک و مواد موظف شدند، دروس مشابه را با گروه های ارایه شده در گروه مهندسی مکانیک و مواد اخذ نمایند. به غیر از موارد زیر که می توانند با گروه هایی که سایر رشته ها ارایه کردند اخذ نمایند.

a.      دروس ریاضیات با رعایت تعداد واحد

b.      دروس آزمایشگاه فیزیک 1و 2 و فیزیک 2

c.       سایر دروس مشترک مثل کارگاه ها و استاتیک و مکانیک سیالات و ... در صورتی که اولا استاد درس، از گروه مکانیک و مواد باشد، ثانیا سیلابس دو رشته در این دروس یکسان باشد.

7.      در خواست دانشجویان مبنی بر همنیاز شدن ریاضیات مهندسی و ارتعاشات رد شد.

8.      با امکان اخذ درس مبانی برق رشته های دیگر به جای درس مبانی برق 1 مکانیک مخالفت شد.

9.      مقرر شد برای دانشجویان ورودی 94 بر طبق علاقه خودشان دروس تخصصی انتخابی ارایه شود.

نوشته شده در   سه شنبه 15 دي 1394  ساعت  16:25   توسط   مدير سايت گروه مکانیک
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط