تاریخ : پنجشنبه 26 آذر 1394     |     کد : 31

المپیاد علمی مهندسی مکانیک

.

تا سال 1386 المپیاد در رشته مکانیک فقط از طریق کنکور کارشناسی ارشد به صورت متمرکز انجام می شد که 14 نفر اول به دور نهایی المپیاد راه می یافتند. بعد از ان علاوه بر روش کنکور که همچنان پا بر جاست، المپیاد غیر متمرکز هم اضافی شد .

در المپیاد غیر متمرکز شما با دانشجویان منتخب دانشگاه‏های شمال غرب ایران رقابت می‏کنید و از بین دانشجویان مذکور 5 نفر به دور نهایی راه پیدا می کنند. که در دور نهایی ما منتخبین کل ایران که از طریق المپیاد غیر متمرکز به دور نهایی راه یافته اند و همچنین با 14 نفر اول کنکور کارشناسی ارشد رقابت می‏کنند.

المپیاد غیر متمرکز در سالهای گذشته در 12 ساعت (3 امتحان 4 ساعته) و در دو روز برگزار می شد اما در سالهای اخیر به 6 ساعت در یک روز (سه امتحان 2 ساعته) کاهش یافته است. معمولا این امتحان در اردیبهشت ماه برگزار می‏شود.

مفاد این امتحان بسیار شبیه مفاد کنکور کارشناسی ارشد است و تنها تفاوت مهم تشریحی بودن این امتحان است. مفاد این امتحان به شرح زیر است.

ترمودینامیک، مکانیک سیالات، انتقال حرارت

طراحی اجزا، علم مواد، مقاومت مصالح، روشهای تولید